Solstolen

Televinken Ltd har bedrivit callcenter i Paphos på Cypern sedan 2007. Idén var att kunna erbjuda personal att arbeta utomlands med ungefär samma anställningstrygghet som hemma och dessutom få arbetslivserfarenhet av att arbeta och leva utomlands.
Callcentret på Cypern har expanderat och innehåller all infrastruktur för drivande av såväl utgående telemarketing som kundservice.
Stacks Image 78

Koncept

Televinken Ltd erbjuder ett unikt koncept där företag kan hyra in sig på Televinkens Ltd:s callcenter för en hel avdelning eller enstaka team. Konceptet består i att Televinken Ltd anställer anvisad personal och sköter driften av exempelvis en kundtjänst. Televinken Ltd står för hela infrastrukturen som arbetsplats, dator, internet, IP-telefoni. Televinken Ltd tillhandahåller även kontorschef som ser till att personalen blir omhändertagen, ser till att ordna bostad, bankkonton mm för att på ett smidigt sätt integreras i det cypriotiska samhället.
Cypern har även ett klimat höst, vinter och vår som är perfekt för elitsatsande idrottare. Förutsättningarna för att bedriva träning för simmare, friidrottare, cyklister mm är utmärkta.
Stacks Image 45

Vardagen

Arbetstider
Vi har delat upp dagen i 2 skift med siesta mitt på dagen, vilket i de allra flesta fallen passar en kundtjänst eller en TM-avdelning optimalt med tanke på bemanning. Dessutom ger detta en positiv effekt på personalen som aldrig blir lika utarbetad.

Boende
Televinken Ltd har ett väl utbyggt nätverk med hyresvärdar i Paphosregionen. Vi ser till att samtliga anställda får tillgång till det absolut bästa boende som finns att uppbringa utefter den anställdes ekonomi. Det är väldigt vanligt att anställda väljer att dela på ett större boende för att uppnå en lägre hyra. Hyresnivån ligger för närvarande på ca 450-500€ för en möblerad 2 rums lägenhet i bra läge.

Aktiviteter
Även om Cypern lockar till sol och bad året runt så blir det även här en ”grå vardag”, då är det är viktigt att de anställda aktiverar sig på sin fritid. Vi försöker löpande hjälpa till att ordna aktiviteter såsom fotboll, basket, gymträning, dykkurser mm. Vi ordnar även uppskattade tillställningar vid Jul och Midsommar där samtliga anställda är inbjudna.

Resor
Paphos har en egen internationell flygplats ca 15 minuters bilresa från kontoret. Ryanair har direktflyg alt. flyg med mellanlandning i någon annan stad i europa. Transport till och från flygplatsen sker oftast med buss (2€) eller taxi (20-25€).

Sjukfrånvaro
Sjukfrånvaron är traditionellt väldigt låg på kontoret i Paphos, enligt senaste mätningen så var sjukfrånvaron 2%.

Teamkänsla
På Cypern så arbetar, bor och lever personalen tillsammans under hela kontraktstiden, detta leder till en fantastisk sammanhållning och teamkänsla som visat sig vara oslagbar. De team som varit på Televinken Ltd:s callcenter har vunnit samtliga uppsatta tävlingar de senaste 6 åren. Tävlingarna som utförts har gällt Effektivitet, Kvalité, Tillväxt och Säljresultat.
Stacks Image 47

Följ med oss till Cypern

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill erbjuda din personal ”det där lilla extra” som leder till ökad motivation, minskad personalomsättning, högre disponibel inkomst, minskade utbildningskostnader och inte minst en plats i solen.